0

Project: Gemeente Ede

  • Sprengenberg
  • Ontwerp
  • Productie
  • Montage

In het Gelderse Ede ligt de straat Sprengenberg en langs die straat is een speeltuintje te vinden. In dit speeltuintje zijn een aantal speeltoestellen aanwezig, waarvan er één aan vervanging toe was. En dit was ook direct het grootste speeltoestel: en zand-speelcombinatie. De gemeente wilde graag dat wij bij Replay Speeltoestellen een mooie vervanging zouden vinden voor deze speelaanleiding. 

Soortgelijk speeltoestel

Het werd tijdens ons gesprek met de gemeente al snel duidelijk dat ze graag een soortgelijk speeltoestel terug wilden zien als het toestel dat er op dit moment aanwezig was. Een nieuw zandspeeltoestel dus! Dit was in onze optiek ook zeker een slimme keuze, aangezien de ondergrond van het speeltuintje uit valzand bestaat. Een duidelijke wens waar wij goed mee aan de slag konden!

Nieuwe aanwinst

Het al aanwezige zandspeeltoestel was van hout gemaakt en gaf zo een natuurlijke uitstraling aan de omgeving. Dit wilde we graag met het nieuwe speeltoestel ook creëren, dus zijn we gaan kijken naar zandspeeltoestellen gemaakt van Robinia hout. Gelukkig hebben we er daar genoeg van!

Uiteindelijk is de keuze gevallen op Zandspeeltoestel Yucca. Via verschillende manieren is deze speeltoren te beklimmen en via een glijbaan kun je weer naar beneden glijden. De zandtakels die aan de toren vastzitten maken het plaatje af. Hier kunnen kinderen zich uren mee vermaken!

Toen we de keuze voor dit toestel voorlegden aan de gemeente waren zij hier dan ook direct enthousiast over. Vandaar dat we deze mooie nieuwe aanwinst in de straat Sprengenberg hebben mogen plaatsen!

Drukbezocht

De kinderen in de buurt kunnen vanaf nu heerlijk spelen op dit gloednieuwe speeltoestel. Dat doen ze dan ook met veel plezier! Het is een drukbezochte plek in de wijk.

 


Ga terug
 

The world is your playground

Ook jouw speelplek wordt leuker met de aandacht van Replay Speeltoestellen. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie en ervaar zelf wat wij voor jouw speelplek kunnen betekenen.

Edward van den Borne

Directeur
Adviseur spelen regio België

Jordy Kleinendorst

Key-accountmanager Leisure Benelux /
Adviseur spelen regio Noord- en West Nederland

Joan Daniëls

Adviseur spelen
Regio Zuid- en Oost Nederland