0

Project: Braat, Makers van groenbeleving

  • KBS Helder Camara
  • Productie
  • Montage
De een is goed in groenbeveling. De ander in speelbeleving. Als je deze twee met elkaar combineert komen er mooie dingen tot stand. Zo ook dit project dat we samen met Braat, Makers van Groenbeleving hebben mogen realiseren. Een mooie samenwerking waarbij een schoolplein in Teteringen is aangepakt. ​

Mooie samenwerking

Voor de renovatie van het schoolplein van KBS Helder Camara vroeg Braat, Makers van groenbeleving om onze hulp. Na fijne eerdere samenwerkingen dachten ze nu ook meteen aan ons bij het renoveren van het schoolplein.

Smalle speelstrook

De school heeft aan een zijde van het gebouw een smalle strook waar niet veel mee werd gedaan. Deze wilden ze graag omtoveren tot een leuke speelplek. Door de beperkte ruimte zijn de opties niet groot, maar ook met een smalle speelstrook kunnen wij uit de voeten! Speelparcours Nature Trail, een lang parcours die in elke vorm geplaatst kan worden, hét perfecte toestel voor deze school.


Ga terug
 

The world is your playground

Ook jouw speelplek wordt leuker met de aandacht van Replay Speeltoestellen. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie en ervaar zelf wat wij voor jouw speelplek kunnen betekenen.

Jordy Kleinendorst

Key-accountmanager Leisure /
Adviseur spelen regio Noord- en West Nederland

Gijs Gielen

Adviseur spelen
Regio Zuid- en Oost Nederland