0

De leukste leisureparken voor tijdens de zomervakantie

De zomervakantie staat alweer bijna voor de deur. Ben je op zoek naar leuke dagattracties om een uitstapje naar te maken? Wij hebben een lijstje opgesteld met leisureparken, verspreid over Nederland, waar de leukste speelplekken te vinden zijn. Ideaal om te bezoeken tijdens de zomervakantie! Ga je mee?

Noord-Holland

In het Noord-Hollandse Sint Maartenszee is Speelpark De Goudvis te vinden. Dit park beschikt zowel over overdekte speelparadijzen als een enorme outdoor speeltuin. Dit zorgt voor een grote diversiteit aan attracties en speeltoestellen. Een park waar kinderen van alle leeftijden zich urenlang kunnen vermaken! Wij hebben een mooie bijdrage mogen leveren aan de outdoor speeltuin. Hier zijn onze Speeljungle Madagaskar, Speelcombinatie Gwen en Speeljungle Brazilië te vinden.

Zuid-Holland

In het Zuid-Hollandse Hellevoetsluis vind je Historyland: een historisch themapark en museum. Op deze plek komt geschiedenis tot leven. Van de tijd van de dinosaurussen tot de ijstijd en van de tijd van de romeinen tot de tweede wereldoorlog. Alles komt voorbij! Buiten in de tuinen is Romeinen Land te vinden. Een grote speeltuin geheel in het teken van de tijd van de Romeinen. Voor deze speelplek hebben wij maatwerk speeltoestellen mogen leveren. Een toffe speelplek voor de echte avonturiers!

Ook is er een mooi park in Rotterdam te vinden: Plaswijckpark. Dit familiepark is onderverdeeld in een Speelwijck, Dierenwijck en Wandelwijck. De Speelwijck bestaat uit verschillende speeltoestellen en attracties. Eén van die speeltoestellen hebben wij mogen verzorgen. Een grote maatwerk speelcombinatie die toegankelijk is voor elk kind, dus ook voor mindervalide kinderen!

Utrecht

Midden in het groene hart van Nederland, in de provincie Utrecht, ligt Pannenkoekenrestaurant De Strooppot. Een locatie waar je heerlijke pannenkoeken kunt eten én buiten kunt spelen! In de tuin van het restaurant bevindt zich namelijk een kleurrijke speeltuin waar onder andere één van onze favoriete speeltoestellen te vinden is: Tractor Teun met hooiwagen.

In Utrecht vind je ook natuurgebied de Vinkeveense Plassen. In dit mooie natuurgebied, waarin water centraal staat, is een uitdagende speeltuin langs de waterkant te vinden. Water staat dan ook centraal op deze speelplek. Bekijk hier welke speeltoestellen we er allemaal hebben mogen plaatsen.

Gelderland

In het Gelderse Poederoijen ligt Slot Loevestein. Het kasteel is omgebouwd tot museum en plek om te overnachten. Bij deze mooi plek hoort ook een mooie speeltuin. In de tuinen van het kasteel is dan ook een speeltuin van maatwerk speeltoestellen te vinden die geheel aansluit op het thema en de geschiedenis van Loevestein. Dit maakt een uitstapje naar Loevestein leuk, leerzaam en uitdagend tegelijk!

Noord-Brabant

In Overloon, een stad in de provincie Noord-Brabant, vind je Zooparc Overloon. Deze dierentuin laat je een wereldreis maken door 7 verschillende gebieden waar allerlei wilde diersoorten te vinden zijn. Natuurlijk is er in dit avontuurlijke park ook plek om te spelen. Zo een tof park vraagt om maatwerk speeltoestellen die geheel aansluiten op dit dierlijke thema!

Limburg

Een bijzondere plek in het zuiden van Nederland is Attractiepark Toverland. Dit park is te vinden in Sevenum en garandeert een magisch dagje uit. Naast de vele toffe attracties die het park te bieden heeft zijn er ook verschillende speelplekken te vinden. Voor de ontwikkeling van het nieuwe themagebied Avalon hebben wij speelplek Little Dragons ontwikkeld. Een speelplek voor de kleinste draakjes onder ons. Zeker de moeite waard om te bezoeken!  

Dan is er in het zuidelijke puntje van Nederland nog Natuurspeeltuin De Mergelhoof te vinden. De speeltuin bevindt zich onderaan de Sint Pietersberg in Maastricht en ligt midden in het groen. Het is een oase van rust waar heerlijk natuurlijk en avontuurlijk gespeeld kan worden. Onder andere Speelcombinatie Superklim, Speelcombinatie Honingbeer en enkele Wilgentenenhutten maken deze speelplek bijzonder.