0

Project: Stichting Kinderopvang Oegstgeest

  • Oegstgeest
  • Ontwerp
  • Productie
  • Montage
Voor SKO Het Kindcircus hebben we een nieuwe speelplek ontworpen voor de jongste kinderen. Op locatie zijn de mogelijkheden bekenen en besproken, waaruit Speelkasteel Ridder en Balanceertoestel Kroki naar voren zijn gekomen. De natuurlijke ondergrond is gecombineerd met Tigermulch op de slijtageplekken, zodat de speelplek weer jaren vooruit kan.

Voorstel

Voor SKO het Kindcircus in Oegstgeest werd ons gevraagd mee te denken over de herinrichting van de speelplek voor de jongste kinderen. Op locatie is er gekeken naar de beschikbare ruimte en zijn de specifieke behoeften besproken. 

Op baiss van de wensen en eisen zijn er 2 speeltoestellen voorgesteld: Speelkasteel Ridder en Balanceertoestel Kroki. 

Ontwikkeling

Speelkasteel Ridder biedt de jonge kinderen volop de mogelijkheid om te te klimmen en te spelen in een fantasierijke omgeving. Balanceertoestel Kroki draagt daarnaast bij aan de ontwikkeling van het evenwicht en de motorische vaardigheden. Beide toestellen passen dus perfect bij de visie van de kinderopvang en de beoogde doelgroep.

De speelplek zelf is voorzien van natuurlijk gras, wat zorgt voor een natuurlijke speelplek, nog een belangrijke wens van de klant. Om ervoor te zorgen dat de speelplek duurzaam en onderhoudsvriendelijk blijft, is er Tigermulch toegepast op de slijtageplekken. Tigermulch biedt een uitstekende valbescherming en is bestand tegen intensief gebruik, wat de levensduur van de speelplek verlengt en het onderhoud vereenvoudigt.

Proactief

De klant was zeer tevreden over het eindresultaat en waardeerde vooral onze proactieve benadering en het meedenken in mogelijkheden, zowel qua ontwerp als onderhoud. Het resultaat is een speelplek die niet alleen aantrekkelijk en veilig is voor kinderen, maar ook praktisch en duurzaam voor de organisatie.


Ga terug
 

The world is your playground

Ook jouw speelplek wordt leuker met de aandacht van Replay Speeltoestellen. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie en ervaar zelf wat wij voor jouw speelplek kunnen betekenen.

Jordy Kleinendorst

Key-accountmanager Leisure
Adviseur spelen regio Noord- en West Nederland

Gijs Gielen

Adviseur spelen
Regio Zuid- en Oost Nederland