0

Project: Gemeente Vlissingen

  • IBS Iqra
  • Productie
  • Montage
De gemeente Vlissingen heeft geïnvesteerd in een nieuw speeltoestel voor de jongste kinderen van Islamitische Basisschool Iqra. Het toestel bevordert motorische vaardigheden zoals klimmen en balanceren. Bijkomend voordeel, alleen de glijbaan vereiste een valdempende ondergrond. De investering heeft de speelomgeving laten opbloeien en de kinderen maken er volop gebruik van.

Investering

De gemeente Vlissingen heeft onlangs geïnvesteerd in de verbetering van de speelvoorzieningen bij de Islamitische Basisschool Iqra door een nieuw speeltoestel te installeren. De school heeft een groot speelplein, waarvan een deel speciaal is ingericht voor de jongste kinderen. Dit specifieke gedeelte had behoefte aan een nieuw speeltoestel dat veilig en geschikt is voor de kleintjes.

Verharding

Na grondig overleg is er gekozen voor Speelcombinatie Honingbeer. Een speeltoestel dat perfect aansluit bij de behoeften van de jongste leerlingen. Een belangrijk voordeeld: het toestel mag grotendeels op verharding staan, waardoor er geen kosten gereserveerd hoefden te worden voor een dure ondergrond. Alleen het gedeelte bij de glijbaan vereiste deze valdempende ondergrond.

Motorische vaardigheden

Het nieuwe toestel biedt verschillende speelmogelijkheden die de motorische vaardigheden van de kinderen bevorderen, zoals klimmen, balanceren en glijden.Win win! Door de robuuste en kindvriendelijke vormgeving kunnen de kinderen zorgeloos spelen in een veilige omgeving. De gebruikte materialen zijn bovendien duurzaam en weerbestendig, waardoor het lang meegaat en bestand is tegen intensief gebruik.


Ga terug
 

The world is your playground

Ook jouw speelplek wordt leuker met de aandacht van Replay Speeltoestellen. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie en ervaar zelf wat wij voor jouw speelplek kunnen betekenen.

Jordy Kleinendorst

Key-accountmanager Leisure /
Adviseur spelen regio Noord- en West Nederland

Gijs Gielen

Adviseur spelen
Regio Zuid- en Oost Nederland