0

Project: Recreatiepark de Boshoek

  • Voorthuizen
  • Ontwerp
  • Maatwerk
  • Productie
  • Montage
Voor Recreatiepark de Boshoek ontwikkelden we een speelhuisje voor de nieuwe mascottes, Kiki en Koen. Deze aanvraag kwam bij ons binnen na een ontmoeting op de Recreatievakbeurs.Het huisje, waar de kinderen buiten kunnen spelen en naar binnen kunnen kijken, is thematisch aangekleed door de klant. De brievenbus zorgt voor interactie, kinderen kunnen brieven sturen aan hun favoriete mascottes.

Recreatie

Tijdens de Recreatievakbeurs is onze adviseur Jordy in contact gekomen met Recreatiepark de Boshoek, die op zoek was naar een partij om een nieuw speeltoestel te ontwikkelen. Het park introduceerde namelijk twee nieuwe mascottes, Kiki & Koen, waarvoor ze een eigen huisje wilde creëren. Het doel was om een unieke en thematische speelervaring te bieden die de eigenschappen van de mascottes, eekhoorn, weerspiegelt.

Maatwerk

In overleg met de klant hebben we de kenmerken van Kiki en Koen besproken en hoe deze vertaald konden worden naar een passend ontwerp. Het huisje is ontworpen zodat kinderen erop en eromheen kunnen spelen, maar niet naar binnen kunnen gaan, omdat Kiki en Koen daar 'slapen'. Dit zorgt voor een magische sfeer, waarbij de kinderen zich kunnen voorstellen hoe de mascottes leven in hun huisje. Het huisje is van binnen nog aangekleed met gordijntjes, bedden en nog meer interieurdetails om het plaatje compleet te maken.

De brievenbus van de eekhoorntjes zorgt voor nog meer speelplezier en interactie. Kinderen kunnen hun favoriete mascottes nu zelfs brieven sturen! Erg gaaf.

Resultaat

Het eindresultaat is een thematisch en functioneel speeltoestel dat perfect aansluit bij de sfeer van het recreatiepark. Het huisje is niet alleen een speeltoestel, maar ook een verhaalverteller die de verbeelding van kinderen prikkelt en hun speelervaring verrijkt. De klant en de bezoekers zijn erg tevreden met het resultaat, en het speelhuisje is inmiddels een geliefde item geworden.


Ga terug
 

The world is your playground

Ook jouw speelplek wordt leuker met de aandacht van Replay Speeltoestellen. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie en ervaar zelf wat wij voor jouw speelplek kunnen betekenen.

Jordy Kleinendorst

Key-accountmanager Leisure /
Adviseur spelen regio Noord- en West Nederland

Gijs Gielen

Adviseur spelen
Regio Zuid- en Oost Nederland