0

Project: Gemeente Montfoort

  • Tijmhof
  • Ontwerp
  • Montage

Het is altijd heel tof om aan grote projecten te werken, maar ook de kleine speeltuintjes in ons land mogen we niet vergeten. Hier werken wij namelijk net zo graag aan! Een voorbeeld van zo een kleiner project is het Tijmhof in Montfoort. Voor deze speelplek hebben we de oude speeltoestellen mogen vervangen met nieuwe speeltoestellen.

Soortgelijke speelwaarden

De oude speeltoestellen die in het Tijmhof aanwezig waren, waren al een aantal jaren oud en nodig aan vervanging toe. Het ging om een wiptoestel en een draaitoestel. Toestellen die de kinderen van de buurt wel erg leuk vonden en waar zij graag op speelden. Vandaar dat de gemeente ons vroeg of wij nieuwe speeltoestellen met soortgelijke speelwaarden konden plaatsen. Natuurlijk kunnen wij dat!

Natuurlijk geheel

Voor het bestaande wiptoestel wilden wij graag een nieuwe wip verzorgen. Deze keer een wip gemaakt van Robinia hout, waar 4 kinderen tegelijk op kunnen spelen. Beide uiteinden van de wip bevatten namelijk twee zitjes. Dit zorgt voor dubbel zoveel speelplezier!

Het draaitoestel dat aanwezig was in de speeltuin is vervangen door een nieuwe carrousel. Ook dit is een speeltoestel dat door meerdere kinderen tegelijk gebruikt kan worden en dat een leuke uitdaging toevoegt aan de speelplek. Ook de carrousel is van Robinia hout gemaakt. Zo vormt de speeltuin aan het Tijmhof een natuurlijk geheel met de omgeving.

Vanaf nu kunnen de kinderen uit de buurt weer samen genieten van gloednieuwe speeltoestellen!  


Ga terug
 

The world is your playground

Ook jouw speelplek wordt leuker met de aandacht van Replay Speeltoestellen. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie en ervaar zelf wat wij voor jouw speelplek kunnen betekenen.

Jordy Kleinendorst

Key-accountmanager Leisure /
Adviseur spelen regio Noord- en West Nederland

Gijs Gielen

Adviseur spelen
Regio Zuid- en Oost Nederland