0

Hoe ziet een werkdag van onze Adviseur Spelen Jordy eruit?

Wanneer je Adviseur Spelen bij Replay Speeltoestellen bent is geen dag hetzelfde! Het is aan de ene kant een sociale job met veel klantcontact, maar aan de andere kant ook een zelfstandige job waarbij je veel in de auto zit. Volgens Jordy Kleinendorst, een van onze adviseurs, is deze afwisselende functie in ieder geval geen vaste kantoorbaan te noemen! Hij neemt ons mee in zijn functie en laat ons weten waar een Adviseur Spelen zich de hele dag mee bezighoudt.

Boegbeeld van de organisatie

Een baan als adviseur bij Replay is zo variërend, dat zelfs het begin van iedere dag anders is. ‘’ De ene keer stap ik om 07.00 uur in de auto en rij ik de hele dag van klant naar klant, de andere keer begin ik ’s ochtends thuis achter mijn bureau en neem ik alle mailtjes door en verzorg ik de administratie.’’, geeft Jordy aan. ‘’Elke week bestaat over het algemeen uit één volledige kantoor-/thuiswerkdag en 60 tot 70 procent van de tijd uit het onderweg zijn en het bezoeken van klanten. Je bent als adviseur dus echt het boegbeeld van de organisatie. Het is daarom ook enorm belangrijk dat je de juiste normen en waarden van het bedrijf kent en kunt overbrengen op de klant.’’

Het hele proces

Als we kijken naar het takenpakket van Jordy, dan komen we weer op de term ‘divers’ uit. ‘’Ik moet zorgen voor het klantcontact en het onderhouden van klanten. Daarnaast is het van groot belang dat ik zorg dat de wensen van een klant goed doorvertaald worden in de uiteindelijke speeltoestellen. Het komt dus geregeld voor dat ik sturing geef in het ontwerpproces of contact heb met Hoofd Productie betreffende de uitvoering van de productie en montage van speelplekken.’’, aldus Jordy. Als Adviseur Spelen ben je bij het gehele proces betrokken. Het begint met het benaderen van een opdrachtgever en eindigt met de oplevering van een project en het ontvangen van eventuele feedback van de klant.

Ieder zijn eigen rayon

Bij Replay Speeltoestellen is het zo dat elke adviseur een eigen rayon krijgt toegewezen. In grote lijnen houdt dit in dat jij de klanten binnen dat rayon benadert en onderhoudt. Denk aan alle gemeentes die onder dat deel van Nederland vallen, maar ook aan alle scholen, recreatiebedrijven en kinderopvanglocaties. Het komt erop neer dat je ongeveer tussen de 50 en 100 (potentiële) klanten tegelijk onderhoudt. ‘’Natuurlijk komt het wel eens voor dat ik het klantcontact met een opdrachtgever oppak dat buiten mijn rayon ligt.’’, geeft Jordy aan. ‘’Bijvoorbeeld omdat ik een goede klik heb met die klant of omdat de klant in een andere regio een nieuwe vestiging gaat openen. Helemaal zwart-wit is het dus niet.’’

Vrijheid en verantwoordelijkheid

Al met al komt het erop neer dat de baan Adviseur Spelen een heel vrije job is, waarbij je veel verantwoordelijkheid draagt. Je werkt merendeels op afstand, dus zelfstandig kunnen werken is van groot belang. Doordat je het gezicht van de organisatie bent is je belangrijkste taak om ervoor te zorgen dat de klant altijd goed op de hoogte is van de hele opdracht. Want voor de klant, daar doen we het uiteindelijk allemaal voor!

Interesse?

Is een job als Adviseur Spelen iets voor jou? Kijk dan eens op onze vacaturepagina! We hebben nog een aantal functies openstaan in verschillende regio’s. Bij vragen kun je altijd contact met ons opnemen!