0

Een terugblik op de Recreatie Vakbeurs 2022

Vorige week was het eindelijk zover. Op dinsdag 15, woensdag 16 en donderdag 17 november vond de twintigste editie van de Recreatie Vakbeurs plaats in Evenementhal Hardenberg. Replay Speeltoestellen was, zoals elk jaar, weer van de partij in onze vaste stand. Op alle drie de dagen vertegenwoordigde onze adviseurs Edward en Jordy de stand. Op de drukke woensdag voegde Lisanne zich bij de mannen, en op donderdag mocht Bas als derde persoon het publiek informeren. Het was een geslaagde editie als je het ons vraagt!

Een goede voorbereiding is het halve werk

Voor sommige van ons was het de eerste keer op de beurs, maar voor andere was het een jaarlijks terugkerende traditie. Wat iedereen wel hetzelfde heeft ervaren was het treffen van aardig wat voorbereidingen. Bij een beurs is het natuurlijk van groot belang dat je stand er netjes bijstaat, zodat je opvalt bij het publiek. De taak van de inrichting van de stand hebben onze adviseurs op zich genomen, in samenwerking met ons designteam. Er wordt vanuit sales point of view gekeken naar de doelgroep en toestellen die daarbij aansluiten, en de designers maken er dan één mooi geheel van wat betreft indeling en kleurgebruik.

Maar dat is niet het enige. Het is ook van groot belang dat alle productbladen, prijzen en eventuele marketingacties up to date zijn, zodat je geïnteresseerden de juiste informatie kunt geven. Deze taak rustte op de schouders van Lisanne. Bas zorgde ervoor dat alles op het gebied van logistiek en techniek goed geregeld was, zodat de beursdagen op rolletjes konden verlopen.

Resultaat dat loont

Al die voorbereidingen zijn niet voor niks geweest. De beurs was namelijk erg druk bezocht en onze stand kreeg veel bekijks! Zowel veel bekende gezichten, als nieuwe potentiële klanten kwamen onze stand binnengewandeld en namen plaats aan onze picknicktafel. Een van de speeltoestellen die we op de beurs tentoonstelde was Tractor Teun. Hardenberg ligt in het oosten van het land en vooral in die omgeving zijn speeltractoren populair. Ook het kleurgebruik in de kunstgras ondergrond werd positief ontvangen. Hiermee werd direct duidelijk dat wij alles op maat en geheel naar wens kunnen maken, wat voor veel opdrachtgevers een groot pluspunt is!

De beurs is nog niet voorbij

Na drie dagen die voorbij zijn gevlogen kijken we terug op een zeer geslaagde editie van de Recreatie Vakbeurs. Het leuke aan dit soort evenementen is de combinatie tussen netwerken en sales. Met veel van onze klanten die we al jarenlang kennen hebben we weer eens goed kunnen bijkletsen, en daarnaast hebben we veel nieuwe potentiële klanten kunnen inspireren met onze ideeën.

Dit heeft geresulteerd in een aardig pakketje aan leads waarmee we de komende weken flink mee aan de slag kunnen. Dit komt neer op iedereen contacteren met informatie en het inplannen van afspraken om plannen te bespreken. Voor ons is de beurs dus nog niet voorbij! Ons wacht nog een mooi klusje waar we erg blij mee zijn!

Tot volgend jaar!

Omdat we met een voldaan gevoel terugkijken op deze mooie beursdagen, hebben we meteen ons vaste plekje voor volgend jaar gereserveerd! Zien we je dan weer terug in Hardenberg?