Recreatie

Recreëren staat in het teken van ontspanning en vermaak voor zowel jong als oud. Mensen willen in hun vrije tijd plezier maken, dingen beleven, andere mensen ontmoeten en betekenisvolle ervaringen opdoen. Hier krijgen ze energie van. Door een creatieve en innovatieve inrichting van een speelplek dragen wij bij aan een unieke manier van spelen, bewegen en samen genieten. Een speelplek prikkelt kinderen en geeft ze de vrijheid om hun fantasie volledig te kunnen uiten. Een speelomgeving vergroot de aantrekkingskracht van jouw onderneming, levert gegarandeerd plezier op en verlengt de verblijfsduur van gasten. Samen met jou gaan wij de uitdaging aan om een unieke beleving te creëren. Geheel naar wens en eventueel in een specifiek bijpassend thema geven wij een unieke invulling aan jouw buitenruimte. The world is your playground!

  • Met onze creativiteit en ervaring in speel- en beweegplezier richten wij een speelruimte op een unieke manier in. 
  • Samen met jou en de gebruikers bepalen wij de invulling van de speelomgeving.
  • In ons eigen fabriekspand bedenken, ontwerpen en maken wij speeltoestellen op maat.
  • Wij werken met duurzame materialen. Waar mogelijk hergebruiken we gebruikte onderdelen en speeltoestellen. Deze knappen we op om vervolgens opnieuw te monteren en gebruiken, inclusief keuring. Cradle-to-cradle, zo noemen we dat. We maken uitsluitend gebruik van FSC®-hout en andere duurzame materialen (ISO 14001) om onze CO2-voetafdruk zo klein mogelijk te houden.

Kasteelpark Born

Een maatwerktoestel met een natuurlijke uitstraling voor Kasteelpark Born.

Lees meer

Stichting Speeltuin 'De Veilige Haven'

Een nieuwe blikvanger voor Stichting Speeltuin 'De Veilige haven'!

Lees meer

Speeltuin It Merkelân

In opdracht van Stichting Speeltuinen Beetsterzwaag hebben we in samenwerking met HVR Speeltotaal een prachtige speeltuin afgeleverd. Een mooie plek in de openbare ruimte waar iedereen gebruik van kan maken.

Lees meer

Slot Loevestein

Een prachtig nieuwe speelplek op een historische locatie in Nederland. De historie van Slot Loevestein komt tot leven in het nieuwe klimparcours.

Lees meer

Speeltuin de Mergelhoof

Speeltuin de Mergelhoof in Maastricht is vernieuwd met de Superklim.

 

Lees meer

Vinkeveense Plassen

Schip Ahoy! Hijs de zeilen, we gaan varen! Bij de Vinkeveense Plassen kun je spelen in een houten speelboot.

Lees meer
 

The world is your playground

Ook jouw speelplek wordt leuker met de aandacht van Replay Speeltoestellen. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie en ervaar zelf wat wij voor jouw speelplek kunnen betekenen.

Edward van den Borne

Directeur / Adviseur spelen
Regio Noord- & Oost-Nederland

Katja de Beer- Sanders

Adviseur spelen
Regio Zuid-Nederland

Jordy Kleinendorst

Adviseur spelen
Regio West-Nederland