0

Recreatie

Ontspanning en vermaak voor jong en oud

In onze drukke levens is het op zijn tijd heel goed om te recreëren en ontspannen. Recreatie-activiteiten in een natuurlijke omgeving hebben een positieve invloed op onze gezondheid.

Zowel op fysiek als mentaal gebied. Ga er dus op uit! Ga een stuk wandelen in de natuur, loop een rondje door het park of neem je kinderen mee naar een speeltuin. Je zult meteen merken hoe ontspannen dit voelt.

Overal recreëren

Bij Replay Speeltoestellen vinden wij het heel belangrijk dat er voldoende plekken in de buitenlucht zijn waar mensen zich kunnen vermaken en kunnen ontspannen. Vandaar dat wij met onze kennis en creativiteit graag deze plekken inrichten, voor jong en oud. Plekken waar mensen plezier kunnen maken, elkaar kunnen ontmoeten, fijn kunnen bewegen en leuke ervaringen op kunnen doen. Dit kan bijvoorbeeld een speeltuin zijn, of een park, een plek om te spelen en ontspannen in het bos of op het strand, of een speelgelegenheid op een vakantiepark. Alle plekken waar mensen kunnen recreëren kunnen wij voorzien van geschikte speeltoestellen en passend straatmeubilair.

Plan op maat

Het ligt er maar net aan welke wensen je hebt. Ben je op zoek naar een plaats waar mensen kunnen bewegen en ontspannen, dan is het een idee om onze park- en straatmeubilair toestellen te gebruiken, in combinatie met onze sport- en fitnesstoestellen. Wil je ook nog kinderen aantrekken, dan kun je speeltoestellen toevoegen aan je recreatiegebied. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Bij het ontwerpen van een recreatieplek kijken wij altijd naar de doelgroep die je wilt aanspreken, de omgeving en het milieu. Zo maken wij, samen met jou, een duurzaam plan op maat dat helemaal aan je wensen voldoet!

Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden voor het inrichtingen van een recreatieplek met ons te bespreken!

Kunnen we ergens mee helpen?

Ons team van adviseurs staat klaar om je te helpen. Stuur ons een berichtje en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

 

The world is your playground

Ook jouw speelplek wordt leuker met de aandacht van Replay Speeltoestellen. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie en ervaar zelf wat wij voor jouw speelplek kunnen betekenen.

Edward van den Borne

Directeur
Adviseur spelen regio België

Jordy Kleinendorst

Key-accountmanager Leisure Benelux /
Adviseur spelen regio Noord- en West Nederland