0

Nieuw! Gerecyclede speeltoestellen

05-10-2022

Help mee iets goeds te doen voor natuur en milieu door te kiezen voor onze gerecyclede speeltoestellen.

Wij hebben sinds kort een nieuwe speeltoestellenlijn aan ons assortiment toegevoegd: gerecyclede speeltoestellen. Zoals de naam misschien al verklapt zijn dit speeltoestellen gemaakt van gerecyclede materialen. Wij bij Replay Speeltoestellen vinden de natuur en het milieu erg belangrijk. Vandaar dat wij bij alles wat we doen hier dan ook zoveel mogelijk rekening mee proberen te houden, en zo min mogelijk schade aan willen brengen aan de natuur. Op die manier maken we niet alleen kinderen blij, maar ook onze aardbol!

Er zijn verschillende materiaalsoorten die zich er goed voor lenen om te recyclen. De speeltoestellen in deze lijn bestaan uit allerlei soorten en maten en zijn gemaakt van gerecycled plastic en textiel. Twee soorten materialen die samen zorgen voor een groot deel van de vervuiling van de aarde. Door deze grondstoffen te recyclen kunnen wij het afvaloverschot verminderen!

Het plastic dat we gebruiken is 100% gerecycled oceaanafval. Denk aan visnetten, vislijnen of ander plastic dat in de oceaan ronddrijft. Dit afval toveren we om tot panelen waarmee we gerecyclede speeltoestellen kunnen opbouwen. Zo hopen we de vervuiling van onze oceanen tegen te gaan.

We kunnen zelfs textielafval gebruiken in onze speeltoestellen! Vooral weggegooide kleding en tassen zijn geschikt om te verwerken tot stevige en duurzame pilaren die toegepast kunnen worden voor elk speeltoestel. Daarnaast is het recyclen van kleding erg belangrijk om uitstoot van kooldioxide tegen te gaan.

Ben jij nieuwsgierig geworden naar deze mooie, nieuwe speeltoestellenlijn en wil jij ons graag meehelpen de wereld weer iets schoner te maken? Neem dan snel een kijkje tussen onze gerecyclede speeltoestellen! Er is voor elk wat wils!