Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

Logo Replay Speeltoestellen header

 Bel: 077- 3066320

E: info@replay-speeltoestellen.nl

Turn-key project

Proces

Of het nu gaat om het vervangen van een enkel toestel of om de (her)inrichting van een plek, altijd kan gekeken worden of de plek en toestellen nog meer aanvullend, gewenst, leuk en gezond kunnen zijn. Aangezien iedere plek weer anders is met andere uitgangspunten is iedere aanvraag dan ook maatwerk.

In grote lijnen worden wel dezelfde stappen doorlopen:

Inventariseren wensen
Opties en budgetbespreking
Productie en montage
Oplevering op locatie
Nazorg

Nadat alle toestellen zijn geplaatst, ontvangt u de certificaten waarmee het traject is afgerond. Dit betekent niet dat onze betrokkenheid hiermee eindigt; gedurende de levensduur van de toestellen kunt u voor service en nazorg bij ons terecht.

 

Ontwerp

Naast het leveren en plaatsen van speeltoestellen of park- en straatmeubilair, is Replay ook de geschikte partner voor het maken van een ontwerp voor de inrichting van een speelplek. Het ontwerp wordt gebaseerd op de inventarisatie van de eisen, wensen en zaken als verkeersstromen, routes, en alle aspecten die van invloed kunnen zijn op het inrichten van de speel- of sportplek. De doelgroep staat centraal. De plek moet aansluiten bij de belevingswereld van de gebruikers. Het moet een uitdagende ontmoetingsplek zijn, met verschillende speel- of sportaanleidingen en waarbij samenzijn wordt gestimuleerd. Wij kiezen de toestellen die aansluiten bij de omgeving, wat betreft materiaal, kleur, vorm en transparantie.

Bij uitbreiding van een speelplek kunnen wij ongetwijfeld uit ons brede assortiment bijpassende toestellen vinden. Graag kijken wij voor u hoe de uitbreiding kan worden gerealiseerd, rekening houdend met de beschikbare ruimtes en de reeds aanwezige toestellen.

 

Materialen en kleuren

Replay toestellen zijn gemaakt van materialen die een solide basis kan vormen voor functionaliteit, duurzaamheid, veiligheid en onderhoud. Om te zorgen voor onbezorgd en langdurig speelplezier zijn de toestellen gemaakt van onderhoudsvriendelijke materialen die vandalismebestrijdend zijn.

De stalen toestellen zijn van hoogwaardig verzinkt metaal, met een dubbele poedercoating. De toestellen hebben een robuuste store uitstraling. Wanden zijn gemaakt van polyethyleen (PE). De splintervrije kunststof platen zijn kerngekleurd, waardoor deze kleurvast en vochtbestendig zijn. Daarnaast leveren wij toestellen van Robiniahout. Het kernhout heeft een grillige vormgeving met een natuurlijke uitstraling.

Ook hebben wij een groot assortiment betonnen producten, zoals ons park- en straatmeubilair en ons skateprogramma. Uitgangspunt bij dit materiaal is weersbestendigheid, duurzaamheid en vandalisme bestendigheid.

Let op: afbeeldingen en uitvoeringen weergegeven op de website kunnen afwijken!

Aandacht maakt spelen leuk!

Ook uw speelplek wordt leuker met de aandacht van Replay Speeltoestellen. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie en ervaar zelf wat wij voor uw speelplek kunnen betekenen.

 

Naar contact