0

Welkom Gijs - Adviseur Spelen

29-02-2024

2024 heeft ons al veel gebracht, zo ook een nieuwe collega! Gijs is begonnen als Adviseur spelen in regio Zuid en Oost Nederland. Vol met enthousiasme en gezelligheid stelt hij zich graag aan jullie voor.


Hallo allemaal, mijn naam is Gijs Gielen en ik werk sinds 1 januari van dit jaar als Adviseur Spelen bij Replay. In deze superleuke functie denk ik met de klant mee over het inrichten van speelplekken en geef ik advies. Hierdoor kunnen kinderen dagelijks veilig én vol plezier spelen en opgroeien. De gedachte dat ik hieraan bij mag dragen geeft me veel voldoening.

Hoewel ik geboren en getogen ben in Beringe, waar Replay gevestigd is, woon ik sinds kort samen met mijn vriendin in Eindhoven. In mijn vrije tijd kijk ik graag een potje voetbal, doe ik regelmatig een borrel met vrienden en houd ik van reizen naar alle uithoeken van de wereld. Voor wat avontuur ben ik altijd wel te porren!

Ik kijk ernaar uit de komende tijd klanten te adviseren en, samen met het gehele Replay-team, de leukste speelplekken te realiseren. Neem gerust contact met mij op om kennis te maken en de mogelijkheden te bespreken.

 


Neem contact op met Gijs via een van onderstaande:

📞 06-18734372

📧 gijs@replay-speeltoestellen.nl