0

Vernieuwde website en huisstijl

28-01-2022

Afgelopen tijd hebben wij achter de schermen hard gewerkt aan het vernieuwen van onze huisstijl en website. Daarmee laten we zien wie Replay Speeltoestellen is en waar we voor staan. Ons oude logo en huisstijl paste niet meer goed bij de identiteit van onze organisatie en hetgeen wij uit willen stralen. Ook onze website was verouderd. Tijd voor iets nieuws!

De afgelopen jaren is er veel veranderd en zijn wij als organisatie gegroeid en professioneler geworden. De donkerblauwe kleur in combinatie met groentinten in onze nieuwe huisstijl stralen dit uit. We houden ons dagelijks bezig met speel- en beweegplezier. Plezier komt terug in de ronde vormen van ons logo en het lettertype. Met de ‘e’ als gezichtje in ons logo wordt dit extra benadrukt. Een leuke knipoog!

Onze website heeft een moderne, frisse uitstraling gekregen, die volledig aansluit bij onze nieuwe huisstijl. Niet alleen het ontwerp is aangepast, maar ook de gebruiksvriendelijkheid van de website is verbeterd. De website is overzichtelijker, heeft een nieuwe menustructuur en een verbeterde productpresentatie. Bezoekers kunnen via deze website ook makkelijker contact met ons opnemen, zowel telefonisch als via de mail. En heb je al kennisgemaakt met ons team? We stellen ons graag aan je voor.   

De komende tijd blijven we onze website doorontwikkelen en plaatsen we er steeds nieuwe informatie op. Breng regelmatig een bezoek aan onze website om op de hoogte te blijven.