0

Eerste Mentelity Foundation Playground

19-07-2022

Als trotse partner van de Mentelity Foundation mochten wij op woensdag 6 juli 2022 bij de opening van de eerste Mentelity Foundation Playground zijn. De Mentelity Foundation streeft ernaar de droom van Bibian Mentel uit te laten komen: mensen inspireren en motiveren om in beweging te komen, zodat ze de beste versie van zichzelf kunnen worden. Een mooie boodschap vinden wij! De speelplek, die in Loosdrecht ligt, werd vol trots door de moeder van Bibian geopend.


Samen met onze trouwe partner KSP Kunstgras, die de toffe ondergrond van de speeltuin heeft verzorgd, hebben wij dit mooie project mogen realiseren. Het is een lang project geweest waar zowel onze Edward, als Erwin Spee, veel tijd in hebben gestoken. Het doel was een speelplek te creëren voor jong en oud, waar veel uitdagingen en speelfuncties aanwezig zijn, zodat kinderen er urenlang in kunnen spelen.

Uiteindelijk is er gekozen voor de volgende samenstelling van speeltoestellen: ons klimtoestel Vlier, een driedelig duikelrek, een van onze vrijstaande glijbanen, een combinatieschommel en een 4-zitswip. Daarnaast vond Edwin het heel belangrijk dat er een picknicktafel in de speeltuin geplaats zou worden die ook geschikt is voor personen in een rolstoel. Ook deze hebben wij in ons assortiment en is aan de speeltuin toegevoegd. Alle toestellen zijn van Robinia hout gemaakt. Een bewuste keuze die mooi past bij de omgeving waarin de speeltuin ligt.

Benieuwd naar de foto’s? Je kunt het project, inclusief foto’s, ook terugvinden tussen onze referentieprojecten.