0

Welkom Luc en Stefan!

07-03-2024

Niet één, maar twee nieuwe productiemedewerkers! Afgelopen periode hebben we Luc en Stefan mogen verwelkomen binnen ons team als speeltuinbouwers. Ze stellen zich graag aan jullie voor.


 

Hallo allemaal, ik ben Luc Joosten en ik werk vanaf 1 december bij Replay Speeltoestellen als speeltuinbouwer productie. Ik ben graag creatief met hout bezig, een uitdaging ga ik hierbij dan ook niet uit de weg. Mijn creativiteit kan ik bij Replay dan ook goed kwijt in alle (maatwerk) speeltoestellen die we dagelijks maken.

 

In mijn vrije tijd ben ik graag buiten. Je vindt mij op zaterdag aan de zijlijn van het voetbalveld om te kijken naar een wedstrijd van één van mijn zoontjes. Ook vind ik het heerlijk om samen met mijn gezin te gaan kamperen met onze caravan.

 

 

 

 


 

Hoi, mijn naam is Stefan Sijben en ik ben afgelopen januari begonnen bij Replay Speeltoestellen als speeltuinbouwer in de productie. Ik voelde me al snel thuis bij Replay en er wordt ook oprecht naar je geluisterd, we werken echt als één team! Elke dag weer mag ik met liefde en plezier aan een speeltoestel werken, voor een nog mooier doel. Doordat we werken met robinia hout is geen één paal recht, waardoor elk toestel uniek is en daarom elke keer weer een leuke uitdaging. Geen dag is hetzelfde, echt vakmanschap dus!

 

Samen met mijn gezin woon ik in Ospel. Het afgelopen jaar is mijn dochter geboren, mijn grote trots! In mijn vrije tijd ben ik graag met familie en vrienden. Ik rij graag motor, volg de Formule 1 met plezier en drink op z'n tijd graag een speciaalbiertje.