Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

Logo Replay Speeltoestellen header

Catalogus

Bel: 077- 3066320

Certificeringen Replay

Replay, Profs in Playgrounds. Deze professionaliteit, bedoeld in de bedrijfsnaam en de daarmee samenhangende kwaliteit, zijn door middel van enkele certificeringen in ons bedrijf gewaarborgd.

Zo zijn wij ISO 9001, ISO 14001 en FSC® gecertificeerd. Hiermee hanteren wij een kwaliteitsnorm, waarbij wij onze bedrijfsprocessen en milieunormen constant verbeteren en een gegarandeerde kwaliteit op onze producten realiseren.

 Daarnaast is Replay VCA*-gecertificeerd. VCA staat voor VGM (Veiligheid, Gezondheid en Milieu) Checklist Aannemers en staat er garant voor dat een bedrijf voldoet aan de wettelijke eisen op het gebied van Arbo, veiligheid en milieu.

Replay werkt volgens de nieuwste wetgeving en normen. Veiligheid en normen zijn belangrijk en daarom in onze ogen is kennisuitwisseling essentieel, zodat wij onze klanten accuraat van informatie en advies kunnen dienen. Replay speeltoestellen voldoen aan de veiligheidseisen van het Warenwetbesluit attractie- en speeltoestellen (WAS).

Foto spelende kinderen in speeltuin

Aandacht maakt spelen leuk!

Ook uw speelplek wordt leuker met de aandacht van Replay Speeltoestellen. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie en ervaar zelf wat wij voor uw speelplek kunnen betekenen.

 

Naar contact