Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

Logo Replay Speeltoestellen header

 Bel: 077- 3066320

E: info@replay-speeltoestellen.nl

Mystery Play Line

Kenmerkend voor onze speeltoestellen binnen de Mystery Play Line is dat de moderne vormgeving, het transparante karakter en het sportieve spelelement optimaal zijn gecombineerd. Door de gemakkelijke toegang en goede overzichtelijkheid zijn deze toestellen uitstekend geschikt voor de leeftijd vanaf 4 jaar. Grensverleggend, spannend en uitdagend zijn enkele trefwoorden die bij deze toestellijn horen. Ze bevatten diverse speelaanleidingen zoals veel verschillende klim-/klautermogelijkheden, glijstangen, evenwichtsbalken, parcoursen en enterrekken.

Op deze toestellen kun je o.a. klimmen, klauteren, glijden, balanceren en je motoriek ontwikkelen. De toestellen lenen zich uitstekend om eigen grenzen te verleggen. Maar ook om samen te werken met je vriendjes of een wedstrijd te houden als je bijv. een parcours of tijd doorloopt.

Bezig met laden...

Aandacht maakt spelen leuk!

Ook uw speelplek wordt leuker met de aandacht van Replay Speeltoestellen. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie en ervaar zelf wat wij voor uw speelplek kunnen betekenen.

 

Naar contact