0

We hebben een winnaar!

30-01-2023

Vorige week was het zover. Van dinsdag 24 t/m zaterdag 28 januari vond in de Jaarsbeurs in Utrecht de NOT-beurs plaats. Hét vakevent voor professionals in het primair en voortgezet onderwijs, kinderopvang en buitenschoolse opvang. 

Wij waren dit jaar weer van de partij en te vinden in stand 03.A056. Op alle 5 de dagen waren onze adviseurs Edward en Jordy aanwezig. Het was een druk bezochte en gezellige beurs waar onze adviseurs veel bezoekers hebben mogen adviseren over o.a. de inrichting van het schoolplein.

Raad en win!

Tijdens de NOT-beurs viel er dit jaar op onze stand 03.A056 een heus speeltoestel te winnen. Er is massaal gegokt naar het aantal afdekdoppen in de vaas en we hebben een winnaar! Het juiste antwoord is maar 1 keer gegeven. 325 afdekdoppen zaten er in de grote vaas. Het juiste antwoord is gegeven door een enthousiaste leerkracht van PCBE Het Mozaïek in Enkhuizen. Wij feliciteren ze met het winnen van het gratis speeltoestel en wensen ze veel speelplezier toe.

Teleurgesteld?

Ook zo teleurgesteld maar wel enthousiast over onze glijbaantorens? Neem via deze link een kijkje in ons assortiment aan glijbaantorens. Welke past het beste op jullie speelplek?

Tot de volgende editie!

Omdat we met een voldaan gevoel terugkijken op deze mooie beursdagen, kijken we uit naar de volgende NOT-beurs waar we dan zeker weer te vinden zijn!