Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

Logo Replay Speeltoestellen header

 Bel: 077- 3066320

E: info@replay-speeltoestellen.nl

Maatwerk

Het werken met Robiniahout leent zich uitstekend voor maatwerktoestellen. Het is belangrijk om te luisteren naar wat uw specifieke wensen zijn. Dat is het uitgangspunt om te komen tot een passend ontwerp. Dat kunnen speeltoestellen zijn, maar ook speelaanleidingen bijvoorbeeld. Onze adviseurs bespreken samen met u alle wensen en ideeën en geven u de nodige tips en adviezen om mee te nemen in uw besluitvorming. 

We nemen de beschikbare ruimte op, en de ontwerpafdeling begint met een schets. Ons ontwerpteam benadert en ontwerpt iedere speelplek vanuit een integrale gedachte, een combinatie van diverse disciplines zoals o.a. pedagogiek, motoriek, landschappelijke vormgeving, veiligheid en normering. Vervolgens wordt het ontwerp gepresenteerd, waar uiteraard, indien gewenst, aanpassingen aan gedaan kunnen worden. 
Zo krijgen de kinderen een eigen uniek toestel op maat!

 

 

Aandacht maakt spelen leuk!

Ook uw speelplek wordt leuker met de aandacht van Replay Speeltoestellen. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie en ervaar zelf wat wij voor uw speelplek kunnen betekenen.

 

Naar contact