Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

Logo Replay Speeltoestellen header

Catalogus

Bel: 077- 3066320

Natuurlijke Inrichting schoolplein Brede School in Rotterdam

omschrijving

Ons is gevraagd om mee te denken over de inrichting van een schoolplein van een Brede School in Rotterdam waar zowel de 2 scholen en de Buitenschoolse Opvang gebruik van maken.

De wens was om een toestel te plaatsen met een natuurlijke uitstraling en waar alle kinderen in de leeftijd van 4 tot 12 plezier van hebben. Omdat het een grote Brede School is maken er veel kinderen tegelijk gebruik van het schoolplein en hebben we het toestel groot en breed gemaakt. Om zoveel mogelijk overlast voor de omliggende bewoners tegen te gaan hebben we geen daken geplaatst op de torens om het toestel transparant te houden.

Dit toestel heeft een brede glijbaan, touwbrug, diverse klimnetten, vier duikelstangen, evenwichtsbalk, evenwichtstouwen, enter ringen en een lummelnet waardoor het voor jong en oud en jongen of meisje een erg uitdagend toestel is!

Foto spelende kinderen in speeltuin

Aandacht maakt spelen leuk!

Ook uw speelplek wordt leuker met de aandacht van Replay Speeltoestellen. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie en ervaar zelf wat wij voor uw speelplek kunnen betekenen.

 

Naar contact