Go to main content of this page.

Logo Replay Speeltoestellen header

Catalogus

Bel: 077- 3066320

Speelparcours Fort High Five WP-SC04

MateriaalRobiniahout
Valhoogte3,00 m.
Leeftijdscategorie4 - 16 jr.
Opvangzone20,8 x 17,9 m.
Speelfunctiesklimmen, glijden, enteren, balanceren, hangen, wiebelen, slingeren
€ 28.225,- € 0,- € 5.927,25 € 0,- % 21% % € 34.152,25

description

Fort High Five is echt een topper qua hoogtes! Dit speelparcours-toestel heeft diverse moeilijkheidsgradaties om te klimmen, te klauteren, te glijden en om je te verstoppen en de torens te ‘verdedigen’. De basis wordt gevormd door vijf hoge torens (vandaar de naam), een schuine balk met ronde stapplateau’s als brug, een bijna 3 meter hoge klimwand, twee touwladders, een verticaal net, een knopenklimtouw, een schuin oploopnet. Daarnaast de glijbaan, de parallelle glijstangen, een knopenklimtouw, een klimspiraal en een boomstamtrap. Verder kun je via een andere schuine balk met ronde stapplateau’s, een jungletouw, een wiebelbalk en twee maal een loopkoord. Tevens nog twee horizontale balken met turnringen en entertouwen die uitkomen op een getrapte klimstam.

Deze reeks speelparcoursen kenmerkt zich door de enorme variatie in budget, beschikbare ruimte en speelmogelijkheden zoals spannend of minder spannend, fantasiespel of bewegingsspel, glijden of klimmen.

Aandacht maakt spelen leuk!

Ook uw speelplek wordt leuker met de aandacht van Replay Speeltoestellen. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie en ervaar zelf wat wij voor uw speelplek kunnen betekenen.

 

Naar contact