Go to main content of this page.

Logo Replay Speeltoestellen header

Catalogus

Bel: 077- 3066320

Speelboot Viking VPL-04-0330

MateriaalRVS, HPL, Polycarbonaat
Valhoogte2,10 m.
Leeftijdscategorie5 - 14 jr.
Opvangzone18,4 x 9,6 m.
SpeelfunctiesKlimmen, glijden, kruipen, fantasiespel, schuiven, educatief, chillen, verstoppen, communiceren, balanceren, hangen, samenspelen,
€ 110.550,- € 0,- € 23.215,50 € 0,- % 21% % € 133.765,50

description

Hijs de zeilen, de woele wateren op! Een magistrale speelboot van 15 meter lang (inclusief tunnelglijbaan) en bijna 7 meter breed. Met een totale hoogte van 7 meter is het een onbetwiste blikvanger, die vooral de wat oudere jeugd vanaf 5 jaar zal aanspreken. De maximale valhoogte is 210 cm. Dit vikingschip is toegankelijk via diverse klimmogelijkheden en heeft diverse spellen die bijdragen aan de cognitieve en motorieke ontwikkeling van de jeugd. Benedendeks is er een gigantische ruimte, die als speelhuis kan dienen. Door de verschillende doorgangen en opgangen is het een afwisselend speeltoestel met alle ruimte voor eigen avonturen en tal van verstopmogelijkheden. Het gebruik van panelen van polycarbonaat zorgt er echter voor dat het toestel met overzicht blijft. (Afbeeldingen en uitvoeringen onder voorbehoud)

Aandacht maakt spelen leuk!

Ook uw speelplek wordt leuker met de aandacht van Replay Speeltoestellen. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie en ervaar zelf wat wij voor uw speelplek kunnen betekenen.

 

Naar contact