Go to main content of this page.

Logo Replay Speeltoestellen header

Catalogus

Bel: 077- 3066320

Speelboot Kontiki VPL-03-WD1418

MateriaalZachthout, HPL, gecoat metaal, RVS
Valhoogte1,80 m.
Leeftijdscategorie3 - 14 jr.
Opvangzone18,2 x 11,9 m.
SpeelfunctiesKlimmen, glijden, kruipen, muziek maken, fantasiespel, met zand spelen, schuiven, educatief, chillen, verstoppen, balanceren, hangen, samenspelen
€ 37.580,- € 0,- € 7.891,80 € 0,- % 21% % € 45.471,80

description

De Kontiki is een degelijke megacombinatie van speelschip en klim/klauter/glijparcours met een lengte van ruim bijna 15 meter bij 8 meter breed. Dit allround toestel biedt elementen voor kinderen vanaf 3 jaar, maar door de maximale valhoogte van 180 cm. Is het ook uitdagend voor de oudere jeugd. De diverse torens zijn verbonden via kruiptunnels en loopbruggen. Door de unieke bouw met vele staanders is het ook op de begane grond een plek voor uitgebreide fantasiespelen. In het midden is een zandbak met zandspeeltafel. Verder zijn er diverse klim- en klautermogelijkheden en diverse spellen die bijdragen aan de cognitieve en motorieke ontwikkeling van het kind, waaronder diverse stuurroeren, een zandtakel, een balie/toonbank en een schuifspel. Zullen we ook nog even een loungenet en een klimwand noemen? Voor kinderen met een beperking zijn is er een geluidspel, behendigheidsoefeningen voor de rolstoel en veel interactiemogelijkheden.

(Afbeeldingen en uitvoeringen onder voorbehoud)

Aandacht maakt spelen leuk!

Ook uw speelplek wordt leuker met de aandacht van Replay Speeltoestellen. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie en ervaar zelf wat wij voor uw speelplek kunnen betekenen.

 

Naar contact