Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

Logo Replay Speeltoestellen header

 Bel: 077- 3066320

E: info@replay-speeltoestellen.nl

Over Replay

Replay Speeltoestellen is dertig jaar professional in speelplezier en ontwerpt, produceert en monteert speelplaatsen op maat. Door deskundig advies en enthousiaste creativiteit vertaalt Replay uw wensen in betrouwbare, verantwoorde en duurzame speeloplossingen. Respect voor de natuur en het milieu vinden wij vanzelfsprekend en dit uit zich in het toepassen van uitsluitend FSC®-hout en andere duurzame materialen (ISO 14001), om onze CO2-footprint zo klein mogelijk te houden. Onze ISO 9001-certificering bewijst dat onze organisatie voldoet aan internationale eisen op het gebied van kwaliteitsmanagement. Daarnaast voldoen onze speeltoestellen aan de veiligheidseisen van het Warenwetbesluit attractie- en speeltoestellen (WAS).

 Maar ook door bij te dragen aan de maatschappij met de certificering tot Erkend Leerbedrijf SBB, waarbij wij onze kennis en ervaring actief delen met de volgende generatie speelplezierprofessionals. Wij werken vanuit ons moderne fabriekspand in Beringe (Noord-Limburg) en zijn voorzien van alle benodigde certificaten en keurmerken zoals ISO 14001, ISO 9001, VCA en FSC®. Voor keuringen van de door ons aangelegde speelplekken werken we nauw samen met TüV Nederland.

 Resultaat en evaluatie

Samen met onze professionals kunt u een bestaande speelplek omtoveren in een vrolijke ontmoetingsplek, waar kinderen hun energie kwijt kunnen.
De basis is steeds een open ruimte die geschikt is voor ontmoetingsruimte voor jong en/of oud.

Met de doelgroep, de eisen en wensen in gedachten wordt een keuze gemaakt uit ons groot assortiment passend bij de omgeving. Tenslotte worden de toestellen geleverd en geplaatst. Samen met u wordt de plek opgeleverd, waarbij we het proces doornemen, zodat we zeker weten dat voor u alles naar tevredenheid is verlopen.

Visie op spelen

Wij, Replay Profs in Playgrounds, bieden kinderen verantwoord speelplezier door flexibel en enthousiast met u mee te denken in de best betrouwbare maatwerkoplossing voor ieder speelvraagstuk. Wij dragen bij aan een betere wereld met onze duurzame en maatschappelijk verantwoorde oplossingen die een gezonde manier van leven stimuleren en de sociaal-emotionele ontwikkeling van kinderen ondersteunt. Met flexibiliteit in speelplezier ieder kind een kind laten zijn!

 

 Flexibel

Replay ademt flexibiliteit. Met u meedenken in oplossingen en samen zorgen voor het beste eindresultaat: verantwoord speelplezier voor kinderen. Wij zijn alert op de ontwikkelingen in de markt en de samenleving en vertalen dit proactief in uniek maatwerk, dat perfect aansluit bij uw wensen en de geldende eisen. Onze eigen ontwerpafdeling, onze eigen productie en onze eigen monteurs maken dat wij snel schakelen.

 

 Enthousiast

Verantwoord spelen draagt bij aan blije, gezonde en sociaal-emotioneel goed ontwikkelde kinderen. Met alle plezier én vol enthousiasme staan wij iedere dag voor u klaar. Ons team is gedreven en betrokken en helpt u graag uw ideeën te vertalen in jarenlang verantwoord speelplezier.

 

Verantwoord

Respect voor de natuur en het milieu vinden wij vanzelfsprekend en dit uit zich in het toepassen van uitsluitend FSC-hout en andere duurzame materialen (ISO 14001), om onze CO2-footprint zo klein mogelijk te houden. Onze ISO 9001-certificering bewijst dat onze organisatie voldoet aan internationale eisen op het gebied van kwaliteitsmanagement. Maar ook door bij te dragen aan de maatschappij met de certificering tot Erkend Leerbedrijf SBB, waarbij wij onze kennis en ervaring actief delen met de volgende generatie speelplezierprofessionals.

Wij zijn ervan overtuigd dat vrijwel elk bedrijf in onze sector duurzaam wil produceren. Is het niet om ideële redenen, dan is het om economische redenen. In ons geval is het een mix van idealisme en zakelijkheid: Replay is immers ontstaan door middel van het overnemen / opkopen van gebruikte speeltoestellen, deze opknappen en vervolgens weer in de markt te zetten. Zo mogelijk hergebruiken wij (delen van) oude speeltoestellen, knappen deze indien noodzakelijk op en zetten dit weer in de markt, inclusief keuring.
Cradle-to-cradle, zo doe je dat. 
 

Betrouwbaar

Afspraak is afspraak, daar kunt u op vertrouwen.
Op een professionele manier werken wij samen met u aan een eindresultaat waar met veel plezier langdurig en verantwoord gebruik van wordt gemaakt.

 

 Eigen productie

Wij werken vanuit ons moderne fabriekspand en zijn voorzien van alle benodigde certificaten en keurmerken. In onze fabriek maken we (maatwerk) toestellen van 100% FSC gecertificeerd Robinia hardhout. Eigen productie is onze sterke kant. Snel inspelen op de wensen van onze opdrachtgevers, korte lijnen en doen wat er gevraagd wordt.

Aandacht maakt spelen leuk!

Ook uw speelplek wordt leuker met de aandacht van Replay Speeltoestellen. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie en ervaar zelf wat wij voor uw speelplek kunnen betekenen.

 

Naar contact