Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

Logo Replay Speeltoestellen header

 Bel: 077- 3066320

E: info@replay-speeltoestellen.nl

Corona nieuws

 

Iedereen heeft er mee te maken, het coronavirus.

Vele relaties van Replay Speeltoestellen werken vanuit huis en worden wellicht enigszins beperkt in bijvoorbeeld het uitoefenen van hun dagelijks werk, of het realiseren van hun planning.

Wij nemen deze crisis erg serieus. Echter, er zijn ook kansen! Het contact onderhouden kan op verschillende manieren (we worden hier steeds handiger en flexibeler in). Uiteraard met alle richtlijnen van RIVM in acht nemende. Zo is er uiteraard de mogelijk om traditioneel te bellen, maar ook beeldbellen via Zoom, Skype, Whatsapp werkt prima.  Een andere mogelijkheid is dat wij naar u toekomen, indien gewenst op een buitenlocatie. Uiteraard zullen we gepaste afstand bewaren, maar we kunnen ons ook goed voorstellen dat het fijn is om even van de thuis-werk-plek af te komen en in de frisse buitenlucht een kort overleg te hebben. De koffie met Limburgse vlaai verzorgen wij. 

Een andere kans c.q. bijkomend voordeel is dat wij de speeltoestellen nu kunnen installeren zonder veel overlast te bezorgen. We denken dan bv. aan scholen, verenigingen, maar ook horeca en recreatiebedrijven. Wij zijn in staat om op korte termijn speeltoestellen bij u te leveren en te plaatsen, zowel in Robinia als metaal. Zodra de beperkingen worden verkleind of opgeheven, beschikt u over een prachtige nieuwe speelplek. Een speelplek die door de jeugd zeker gewaardeerd zal gaan worden.

Laten we samen van de bedreigingen/beperkingen een kans maken! Replay Speeltoestellen is uw flexibele partner ook in deze tijd.

 

Aandacht maakt spelen leuk!

Ook uw speelplek wordt leuker met de aandacht van Replay Speeltoestellen. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie en ervaar zelf wat wij voor uw speelplek kunnen betekenen.

 

Naar contact